Удосконалення підготовки майбутніх учителів фізичної культури до використання здоров'язбережувальних технологій - Петров, Андрій (Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія: педагогіка, 2016)
Обґрунтовано необхідність підготовки майбутніх учителів фізичної культури до використання здоров’язбережувальних технологій. Проаналізовано структурні компоненти цього процесу та взаємозв’язки між ними. Визначено основні положення, дотримання яких забезпечує підготовку майбутніх учителів фізичної культури до використання здоров’язбережувальних технологій.